f y v
^

INDUSTRIE- EN BOUWINSPECTIE

In sommige gevallen is het uitvoeren van een inspectie op hoge en moeilijk te bereiken plekken een dure, tijdrovende en vooral gevaarlijke aangelegenheid. Speciaal voor deze omstandigheden bieden wij uitkomst . Wij kunnen met onze kopter bijna overal komen en foto- of video-opnames maken. Wij zenden de beelden met behulp van een videozender in real-time naar een videoscherm zodat u als opdrachtgever live de beelden kunt volgen die wij met onze kopter maken. U kunt op deze manier belangrijke aanwijzingen geven aan onze piloot zodat het juiste gebied wordt geïnspecteerd.

Naar media gallery

 

Eneco ‘Leiding over Noord’ Hogenbanweg Schieveste

Tijdens de uitvoerende werkzaamheden van het project ‘Leiding over Noord’, communiceert Eneco voortduren via social media met bewoners en organisaties in de omgeving waarin de werkzaamheden plaats vinden. Deze communicatie wordt ondersteund en aantrekkelijk gemaakt met foto’s en filmpjes die de voortgang in beeld brengen. Onderstaande film, is onderdeel van deze vorm van omgevingsmanagement, in het gebied Hogenbanweg en Schieveste.

RSC a great move

Voor Rail Service Center Rotterdam hebben wij in een korte clip het proces van containeroverslag van en naar de goederentreinen in beeld gebracht.

Eneco Leiding over Noord – Intrek warmteleiding Nieuwe Waterweg

Op 15 december 2013 organiseerde Eneco een open dag op de boorlocatie bij de Nieuwe Waterweg. Stakeholders, omwonenden en andere betrokken partijen waren uitgenodigd om de intrek van de tweede warmteleiding onder de Nieuwe Waterweg bij te wonen. Door onvoorziene omstandigheden liep de boring vertraging op en kon het intrekken van de warmteleiding op deze dag niet plaatsvinden. Door het vertonen van een compilatie van de luchtopnames, die gemaakt zijn tijdens de eerste intrek op 5 december, heeft Eneco haar gasten toch een goed beeld van de werkzaamheden rondom de intrek kunnen geven.

Eneco project ‘Leiding over Noord’

In opdracht van energieleverancier Eneco hebben we vier korte informatiefilms gemaakt over het project ‘Leiding over Noord’. Met de aanleg van een 17 kilometer lange warmwaterleiding, zorgt Eneco voor duurzame warmte overdracht tussen de AVR, afvalverbrandingcentrale in de Europoort en de Eon stadsverwarming centrale naarbij het Marconiplein in Rotterdam. De films zijn door Eneco op de website geplaatst om betrokken partijen zoals omwonenden en stakeholders te informeren. Voor uitgebreide informatie over dit traject kijk op leiding over Noord, Eneco

Transport drijfkraan Gigant EBS terminal.

In opdracht van Cirquest hebben we bij een prachtige zonsondergang opnames gemaakt voor de e-learning module veiligheidcertificaat haven (VCH). Het filmen van de drijfkraan op de bulk overslag terminal van EBS ( European Bulk Sercices) is een van de locaties die we aandoen. De opdracht is om op alle soorten terminals in de Europoort opnames te maken. Morgen om 8.15 uur staat de RoRo teminal van P&O ferry op de agenda.

Eneco ‘Leiding over Noord’

In opdracht van energieleverancier Eneco zijn wij begonnen met het filmen van het project ‘leiding over Noord’. Dit project maakt dmv een stoompijp, voor warmte overdracht een verbinding tussen de AVR, afvalverbrandingcentrale in de Europoort met de Eon stadsverwarming centrale naarbij het Marconiplein in Rotterdam. We brengen met luchtopnames het traject van 17 km in beeld, waarbij we extra inzoomen op de boorlocaties en de groenstroken. Het eindproduct wordt een film waarbij de kijker meevliegt over een geanimeerde kaart langs alle belangrijke locaties. Voor uitgebreide informatie over dit traject kijk op leiding over Noord, Eneco

Inspectie torenhaan Grote Kerk Overschie

Grotekerk_Overschie_haan  GroteKerk_overschie_haan2

In opdracht van de Restauratiewerkplaats Schiedam en Beheer buitenruimte van Gemeente Rotterdam hebben wij een inspectie uitgevoerd van de toren van de Grote Kerk in Overschie. De inspectie moest duidelijkheid geven over de staat van het loodwerk rond de draagconstructie van het kruis en het scharnierpunt van de torenhaan. Met detailfoto’s van de torenspits, het kruis en de torenhaan hebben we de situatie in beeld gebracht. De opdrachtgever gebruikt deze beelden om een onderhoudsofferte uit te brengen aan de Gemeente Rotterdam. De volledige inspectie met de hexacopter duurde anderhalve uur en maakte de gebruikelijke inspectiemethode met een kostbare hoogwerker overbodig. Een grote besparing in tijd en kosten.

Inspectie graansilo E.B.S

Op woensdag 12 oktober hebben we een inspectie uitgevoerd van de graansilo op de termnal van European Bulk Services (E.B.S.). De foto’s geven een gedetailleerd beeld van de staat van het beton.