f y v
^

EVENEMENTREGISTRATIE

Voor het maken van een professionele luchtfoto of spectaculaire luchtvideo van uw evenement bent u bij Luchtzinnig aan het juiste adres. Laat uw evenement vastleggen vanuit de lucht in Full-HD. Ongeacht de grootte van uw evenement wij maken met veel plezier schitterende luchtopnames van uw feest, jubileum, sportwedstrijd, dance evenement of festival.

Wij maken van grote hoogte overzichtsfoto’s van uw festivalterrein voor een mooi totaalbeeld en prachtige beelden van een lager standpunt die niet met een vliegtuig of helikopter te maken zijn. Wij vliegen met het grootste gemak rond op uw festival en maken de allermooiste professionele foto’s en video’s uit ongekende hoeken en leggen voor u de mooiste herinneringen vast.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een totaalpakket. Spectaculaire Full-HD beelden vanuit de lucht gecombineerd met waanzinnig mooie shots vanaf de grond. Een van onze ervaren cameramannen loopt tijdens het evenement rond met zijn camera om de mooiste en leukste momenten van uw evenement vast te leggen terwijl onze kopter vanuit de lucht onvergetelijke beelden schiet. Wij leveren een Full-HD film af waar de beelden van zijn bewerkt (kleurcorrectie) en gemonteerd met muziek.

Naar media gallery

Promotiefilm Paardenmarkt Heenvliet 2014

Het heeft even geduurd maar daar is hij dan, de promotiefilm voor Stichting Paardenmarkt Heenvliet, geproduceerd in samenwerking met Siebe Meijer. De film is gemaakt voor de website van de organisatie, met als doel meer bekendheid buiten de regio te genereren. Om op deze manier nieuwe bezoekers aan te trekken voor editie 2014.

Film organisatieteam Paardenmarkt Heenvliet

Tijdens de opnames voor de promotiefilm voor Stichting Paardenmarkt Heenvliet is veel leuk beeldmateriaal gefilmd. Dit bracht ons op het idee om alvast een montage te maken van de totstandkoming van dit evenement. Dit filmpje hebben we tijdens de vrijwilligers barbecue aangeboden als dank voor de fijne samenwerking. De eigenlijke opdracht, een promotiefilm voor editie 2014, volgt op korter termijn.

Kermis Paardenmarkt Heenvliet

Na een regenachtige opening van de Paardenmarkt op vrijdag werd het zaterdag toch feest. Met af en toe een zonnetje en weinig wind hebben we mooie beelden gemaakt op de grond en vanuit de lucht. Morgen in alle vroegte gaan we weer op pad om de paardjes te filmen.

kermis heenvliet

Bolster Teamrace Knockout 2013

In opdracht van TeamBolster.com heeft Luchtzinnig de volledige live-registratie van de ‘Bolster Teamrace Knockout 2013’ verzorgd, in samenwerking met ziesiebe.nl en TheMediaGroup.nl. Een meercameraproductie waarbij 7 camera’s met beeldzenders zijn ingezet.

  • 4x gopro camera’s  vast gemonteerd op 4 catamarans.
  • 1x camera met verslaggever op een speedboot voor interviews op het water met de zeilers.
  • 1x camera op hoogwerker op het terras
  • 1x camera in de lucht onder de hexacopter

De beelden werden live geschakeld vanuit de regiebus, de uitzending was live te zien op RTV Almere en via livestream.com op de websites catsailingnews.com en clubracer.be. Het publiek kon meekijken op een groot LED scherm. De montage van de onderstaande promotievideo is verzorgd door Sail video systems.

Zonnige beelden Bolster Catamaranrace

Windkracht 4, strak blauwe lucht en een zonnetje…De perfecte condities voor een spectaculaire catamaranrace op het Bolster knock-out event bij beachclub Sail today in Muiderzand. Het publiek heeft het “vanuit de lucht gezien” op een groot LEDscherm, dankzij de luchtopnames van Luchtzinnig. De eindmontage staat inmiddels online.

bolsterrace-luchtzinnig4

luchtzinnig_bolster

Luchtzinnig_bolsterrace2

Filmregistratie Bolster Teamrace Knockout 2013

Vandaag -20 April- staat een groot spektakel te wachten langs de kust bij het catamaranstrand Muiderzand. In een knockout race gaan catamarans met elkaar de strijd aan. De zeilers scheren vlak langs de kust onder luid gejuich van het publiek. De races zijn kort en volgen zich in een rap tempo op. De filmregistratie, waarbij Luchtzinnig de luchtopnames zal verzorgen, is zowel lokaal op groot scherm te volgen, en ook als internetlivestream en daarnaast wordt het uitgezonden door RTV Almere. Het weer is perfect en de voorbereidingen in volle gang.