f y v
^

PROMOTIEFOTOGRAFIE EN -FILM

Ook voor het maken van promotiefilmpjes of foto’s bent u bij Luchtzinnig aan het goede adres.  Bijvoorbeeld voor een vakantiepark of speeltuin of misschien voor een nieuw te openen winkel of een buitententoonstelling.  Alles wat op een unieke manier moet worden weergegeven kunnen wij voor u filmen of fotograveren. Ons creatieve team denkt ook nog graag mee over hoe u de beelden weer aan uw klanten kan tonen. Onze vormgever kan, als dat wenselijk is een voorstel voor u uitwerken.

Naar media gallery

Eneco ‘Leiding over Noord’ Hogenbanweg Schieveste

Tijdens de uitvoerende werkzaamheden van het project ‘Leiding over Noord’, communiceert Eneco voortduren via social media met bewoners en organisaties in de omgeving waarin de werkzaamheden plaats vinden. Deze communicatie wordt ondersteund en aantrekkelijk gemaakt met foto’s en filmpjes die de voortgang in beeld brengen. Onderstaande film, is onderdeel van deze vorm van omgevingsmanagement, in het gebied Hogenbanweg en Schieveste.

RSC a great move

Voor Rail Service Center Rotterdam hebben wij in een korte clip het proces van containeroverslag van en naar de goederentreinen in beeld gebracht.

Eneco Leiding over Noord – Intrek warmteleiding Nieuwe Waterweg

Op 15 december 2013 organiseerde Eneco een open dag op de boorlocatie bij de Nieuwe Waterweg. Stakeholders, omwonenden en andere betrokken partijen waren uitgenodigd om de intrek van de tweede warmteleiding onder de Nieuwe Waterweg bij te wonen. Door onvoorziene omstandigheden liep de boring vertraging op en kon het intrekken van de warmteleiding op deze dag niet plaatsvinden. Door het vertonen van een compilatie van de luchtopnames, die gemaakt zijn tijdens de eerste intrek op 5 december, heeft Eneco haar gasten toch een goed beeld van de werkzaamheden rondom de intrek kunnen geven.

The Rotterdam 48 Hour Film Project

Op 24 augustus hebben we met onze vliegende camera meegewerkt aan het 48 Hour Film Project. Filmmakers uit de regio Rotterdam strijden om wie de beste korte film kan maken in slechts 48 uur. 48 Hour Film Project is een festival dat wereldwijd in meer dan 100 steden wordt georganiseerd. Een competitie waarin teams van filmmakers 48 uur de tijd hebben om een korte film te maken. In exact twee dagen tijd moet een film geproduceerd worden. Het genre en andere eisen krijgen de teams pas op het allerlaatste moment te horen. De kandidaten krijgen op vrijdagavond een genre toegewezen. Verder krijgen ze een zin die in de film moet voorkomen, een verplicht voorwerp en een personage toebedeeld. Op zondagavond, exact 48 uur later, moet de film van maximaal zeven minuten gemonteerd en af zijn.

Luchtzinnig heeft meegewerkt in het Team Tsssss van Kapp producties. Voor de Film ‘That’s what she said’ hebben we de slotscene gedraaid. Een mooi stabiel topshot met een tilt naar de skyline van Rotterdam. Ons team heeft geen prijs in de wacht gesleept, maar wel 6 nominaties waarvan 5 voor belangrijke categorieën. Een mooie score waar we trots op zijn. Maar vooral een leuke ervaring, om in een team van bevlogen en gepassioneerde filmmakers, onder grote tijdsdruk, met veel lol en adrenaline een film te maken. Wordt vervolgd!

Promotiefilm Natuurmonumenten online

In opdracht van Lefert & Co en Ronald Vierbergen Producties, heeft Luchtzinnig de luchtopnames verzorgd voor de commercial van landgoed Oud Groevenbeek. Dit gebied is in bezit van Natuurmonumenten. De prachtige villa op het landgoed, is het afgelopen jaar volledig gerestaureerd en geschikt gemaakt voor verhuur. Op de website, maakt Natuurmonumenten middels de film, de start verhuur van deze prachtige locatie bekend.
Vakantiesuits Oud Groevenbeek.

Eneco ‘Leiding over Noord’

In opdracht van energieleverancier Eneco zijn wij begonnen met het filmen van het project ‘leiding over Noord’. Dit project maakt dmv een stoompijp, voor warmte overdracht een verbinding tussen de AVR, afvalverbrandingcentrale in de Europoort met de Eon stadsverwarming centrale naarbij het Marconiplein in Rotterdam. We brengen met luchtopnames het traject van 17 km in beeld, waarbij we extra inzoomen op de boorlocaties en de groenstroken. Het eindproduct wordt een film waarbij de kijker meevliegt over een geanimeerde kaart langs alle belangrijke locaties. Voor uitgebreide informatie over dit traject kijk op leiding over Noord, Eneco

Film organisatieteam Paardenmarkt Heenvliet

Tijdens de opnames voor de promotiefilm voor Stichting Paardenmarkt Heenvliet is veel leuk beeldmateriaal gefilmd. Dit bracht ons op het idee om alvast een montage te maken van de totstandkoming van dit evenement. Dit filmpje hebben we tijdens de vrijwilligers barbecue aangeboden als dank voor de fijne samenwerking. De eigenlijke opdracht, een promotiefilm voor editie 2014, volgt op korter termijn.

Making of promotiefilm Natuurmonumenten

The making of promotiefilm Natuurmonumenten Landgoed oud Groevenbeek Ermelo