f y v
^

VASTGOED

Een overzichtelijke hoogte foto maken van het te verkopen object waarop duidelijk woning met bijgebouwen en grondstuk zichtbaar zijn voor potentiele klanten. Vanaf grotere hoogte kan de locatie van het pand in een woonwijk of op een bedrijventerrein duidelijk zichtbaar worden gemaakt.

Artist Impressions & Visualisaties
Voor het realiseren en ontwikkelen van uw projecten wilt u natuurlijk beschikken over de mooiste beelden, visualisaties en artist impressions. Het voordeel van is dat wij zeer nauwkeurig de hoek en hoogte kunnen bepalen voor een luchtfoto die u later kunt gebruiken voor uw artist impression of visualisatie. In tegenstelling tot een vliegtuig hoeven wij niet te wachten met opstijgen tot we voldoende opdrachten binnen hebben, wij leveren dus snel en voor een betere prijs!

Periodiek volgen van bouw of sloop?
Laat uw bouwvoortgang periodiek volgen vanuit de lucht of de sloop van een oude fabriek filmen uit een spectaculaire hoek. Verrijk uw website met een mooie luchtvideo of uw bedrijfsblad met een fantastische luchtfoto. Wij kunnen via het gebruik van GPS  met onze kopter op exact dezelfde locatie en hoogte de voortgang van uw projecten volgen en zo periodiek luchtfoto’s van uw project maken. Aan u de keus in welke frequentie de opnames plaats moeten vinden.

Infrastructuur
Voor het in kaart brengen van bestaande situaties van waterwegen, snelwegen, spoorwegen of verkeerspleinen is Luchtzinnig ook uw aangewezen partner. Wij maken voor u de mooiste luchtfoto’s van uw baggerwerkzaamheden van boven het water of brengen de aanleg van een nieuwe snelweg voor u in kaart.

Naar media gallery

Inspectie torenhaan Grote Kerk Overschie

Grotekerk_Overschie_haan  GroteKerk_overschie_haan2

In opdracht van de Restauratiewerkplaats Schiedam en Beheer buitenruimte van Gemeente Rotterdam hebben wij een inspectie uitgevoerd van de toren van de Grote Kerk in Overschie. De inspectie moest duidelijkheid geven over de staat van het loodwerk rond de draagconstructie van het kruis en het scharnierpunt van de torenhaan. Met detailfoto’s van de torenspits, het kruis en de torenhaan hebben we de situatie in beeld gebracht. De opdrachtgever gebruikt deze beelden om een onderhoudsofferte uit te brengen aan de Gemeente Rotterdam. De volledige inspectie met de hexacopter duurde anderhalve uur en maakte de gebruikelijke inspectiemethode met een kostbare hoogwerker overbodig. Een grote besparing in tijd en kosten.