f y v
^

LUCHTFOTOGRAFIE & VIDEO

Luchtfotografie & videoproducties
Door de ontwikkeling van op afstandbestuurbare helikopters is het mogelijk om vanuit allerlei verschillende perspectieven beelden te schieten. De heli’s zijn uiterst stabiel en vliegen vaardig door de lucht. Ze kunnen variabel vanaf één meter afstand tot op grote hoogte de gewenste shots produceren. Dit heeft er inmiddels voor gezorgd dat de meest uiteenlopende, dynamische shots vanuit compleet nieuwe invalshoeken mogelijk zijn. 
De mogelijkheden zijn vanaf nu eindeloos.

Systeem & Kwaliteit
Luchtzinnig maakt gebruik van een geoptimaliseerd heli platform met de absolute focus op beeldkwaliteit. De heli is in staat om high-end DLSR camera’s in te zetten voor uw luchtfotografie opdracht.  Alle luchtvideo’s worden met de gewenste codec op FULL-HD (32MB/s) met 50(fps) aangeleverd.

Nabewerking & Montage
Voor een optimaal resultaat is nabewerking een pré. In overleg met de opdrachtgever zal op basis van het besproken story-board een selectie van de shots worden gemaakt die naar wens worden nabewerkt. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om van het beeldmateriaal een complete videoclip te monteren. De inzetbaarheid van onze werkwijze is eindeloos.

Hoe werkt het?
Vanaf de grond worden de onbemande cameraheli’s de lucht in gestuurd door een team van minimaal 2 personen. De piloot is verantwoordelijk voor het besturen van de videoheli en gebruikt daarvoor een besturingspaneel. De co-piloot is verantwoordelijk voor de bediening van de camera en kan zo een specifiek gebouw, gebied of een evenement perfect in beeld brengen. Direct anticiperen, de videoheli stuurt een live video stream naar de co-piloot waardoor realtime weergave van het beeld mogelijk is. Zo missen we nooit een mooi shot, ook is het mogelijk om tijdens de vlucht mee te kijken, zodat u uw gewenste shot naar eigen inzicht kunt regisseren.

Naar media gallery