f y v
^

WIE ZIJN WIJ

Sander Boutestein en Frenk Kok

sander_frenk

Al vanaf onze jeugd delen wij een grote passie voor vliegen en techniek. Altijd uitgeleefd in sport en hobbies als parapenten, deltavliegen, kitesurfen, fotografie en modelbouw. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking in ons bedrijf Luchtzinnig. We werken als team samen waarbij Sander de hexacopter bestuurt en Frenk de camera bedient.

Sander (links)

Naast mijn activiteiten voor Luchtzinnig ben ik werkzaam als veiligheidskundige bij EBS (European Bulk Services) in de Europoort. Het is mijn taak om de theorie op het gebied van veiligheid te koppelen aan de praktijk. Veiligheid is mijn werk en iets wat bij het vliegen met een multirotor ook de hoogste prioriteit verdient. Met mijn kennis en ervaring op dit gebied ben ik in staat om de juiste inschattingen te maken en te vliegen volgens de hoogste veiligheidsnorm.

Frenk (rechts)

Naast Luchtzinnig ben ik ook werkzaam in de evenementensector als technisch producent en onderdeel van het creatieve team van organisatiebureau Fun-key events. Dit bureau is gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van maatwerkproducties. Altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken om van een evenement een bijzondere beleving te maken. Met Luchtzinnig wordt hier voor mij een extra dimensie aan toegevoegd…Vanuit de lucht gezien!

Contact opnemen Naar media gallery