f y v
^

WERKWIJZE

Hoe werkt het
Vanaf de grond worden de onbemande cameraheli’s de lucht in gestuurd door een team van minimaal 2 personen. De piloot is verantwoordelijk voor het besturen van het systeem in de lucht oftewel de videoheli en gebruikt daarvoor een besturingspaneel. De co-piloot is verantwoordelijk voor de bediening van de camera en kan zo een specifiek gebouw, gebied of een evenement perfect in beeld brengen. Direct anticiperen, de heli stuurt een live video stream naar de co-piloot waardoor realtime weergave van het beeld mogelijk is. Zo missen we nooit een mooi shot, ook is het mogelijk om tijdens de vlucht mee te kijken, zodat u uw gewenste shot naar eigen inzicht kunt regisseren. Voor onze luchtopnames maken we gebruik van een onbemande radiografische multirotor. Dit is een mini helikopter met 6 geluidsarme elektromotoren en propellers voorzien van een spiegelreflex camera of Full HD video camera.

Deze multirotor is in staat om via een GPS – Position Hold optie stil in de lucht te blijven hangen (ook bij matige tot vrij krachtige wind) en kan iedere gewenste locatie vasthouden tot een hoogte van 120 meter. Of zich in alle denkbare richtingen voortbewegen waardoor de beelden dynamischer zijn dan ooit te voren. Met een actie radius van 500 meter kunnen we luchtopnamen maken op plekken die gewoonlijk niet bereikbaar zijn.

Realtime meekijken
Wij geven u de mogelijkheid om al vliegend mee te kijken door de lens van de vliegcamera via een TFT-scherm, zo ziet u realtime beelden vanuit de multirotor. Op deze manier kunt u ook eventuele aanwijzingen doorgeven voor een optimaal resultaat van de luchtopname.
Naast het beeld van onze vliegcamera zien wij op onze TFT-scherm ook alle benodigde vluchtgegevens, zoals vlieghoogte, vliegsnelheid, afstand en nog vele andere essentiële vluchtdata.

Systeem & Kwaliteit
Luchtzinnig maakt gebruik van een geoptimaliseerd heli platform met de absolute focus op beeldkwaliteit. De fotografie heli’s die worden gebruikt zijn in staat om high-end DLSR camera’s in te zetten voor uw luchtfotografie opdracht (oa: de Canon 5DMII of soortgelijk).  Alle luchtfoto’s worden met een minimale resolutie van 18MP en in RAW formaat aangeleverd.

Nabewerking

Voor het optimale resultaat is nabewerking en pré. Onze service is pas halverwege na de vlucht. In overleg met de opdrachtgever zal een selectie worden samengesteld en deze van de benodigde nabewerking worden voorzien.

Contact opnemen Naar media gallery